[Žinios trumpai] Arestovičius atskleidė paslaptį, kaip gudriai JAV tiekia ginklus – visada eina pavyzdžiai, o tada žiūrima, kas bus  ()

Prezidento patarėjas Oleksijus Arestovičius išslaptino netikėtus faktus apie „Lend-Lease“ ir su tuo susijusius vėlavimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politikas atvirai pasakė, kad pagrindine karinės pagalbos tiekimo trūkumo problema pagal „Lend-Lease“ programą galima laikyti priešrinkimines lenktynes ​​JAV. Netrukus vyks Kongreso rinkimai, o kadangi dabar valdžioje esančios Demokratų partijos reitingas sumažėjo, būtina atkreipti ukrainiečių dėmesį, kad viskas tik labiau eskaluosis.

Kadangi Ukraina yra tema numeris vienas, tai, žinoma, žaidimas bus kuriamas pagal šią temą ir jis jau žaidžiamas.

Oleksijus Arestovičiaus interviu „TSN“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Arestovičius, kurį nuo pirmųjų karo dienų ukrainiečiai vadina „raminančiu“, šįkart suskubo išsklaidyti abejones, sakydamas, kad su „Lend-Lease“ viskas tvarkoje. Prezidento patarėjas paaiškino, kad Jungtinėse Valstijose apie 800 įmonių užsiima ginklų gamyba Ukrainai: „Tai gera žinia, nes šie ginklai mums nebus perkeliami iš sandėlių, tai nauji ginklai, tiesiogiai gaminami specialiai Ukrainai. Jie kvepės kaip švieži dažai.“

 

Tada Arestovičius išsakė netikėtą pareiškimą: „Galiu atskleisti nedidelę paslaptį – amerikiečiai mums duoda ginklus pagal tokį principą: iš pradžių siunčia pavyzdžius su minimaliomis funkcijomis, o sėkmingai panaudojus nedidelį kiekį – ir daugiau su didesniu funkcionalumu. Ginklų linija ir nomenklatūra nuolat didėja. Dabar keliauja pas mus valdomoji amunicija artilerijai.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(72)
(2)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: