[Žinios trumpai] „Šiandien ukrainiečiai džiaugiasi“ – dėl Putino sprendimo įsiutęs Strelkovas skelbia apie galutinį Rusijos pralaimėjimą ir didžiules riaušes  (1)

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas ir toliau nuvilia agresijos prieš Ukrainą šalininkus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neeilinis Valstybės Dūmos posėdis baigėsi be karo ir visuotinės mobilizacijos paskelbimo, nors apie tai svajoja agresyviai nusiteikusi Rusijos Federacijos visuomenė. Ir, žinoma, Rusijos diversantas, buvęs FSB pulkininkas Igoris Girkinas, pravarde Strelkovas. Jis paskelbė piktą „Telegram“ įrašą apie tai, kad Kremlius nesiėmė drastiškų veiksmų.

Strelkovas įsitikinęs, kad be visuotinės mobilizacijos Rusija negalės nugalėti Ukrainos. Ir tai, jis įsitikinęs, virs riaušėmis.

„Šiandien Rusijos Federacija praplaukė dar vieną „atskaitos tašką“ pakeliui į sunkų laiką... Mūsų vidutiniški, silpnavališki, buki, vagišiai pareigūnai, matyt, labai nusivylę specialiosios karinės operacijos nesėkme, nusprendė eiti pagal srovę, kad maksimaliai sutaupytų pastangų“, – skundėsi Girkinas. Aukščiausią Rusijos politinę ir karinę vadovybę jis pavadino „pasenusiais hedonistais“.

Anot Girkino, ukrainiečiai tuo labai džiaugiasi. „Rusijos Federacija nesiruošia rimtai kovoti - kruvinas vadinamosios specialiosios karinės operacijos traukimas tęsis be nacionalinių pastangų. O gerbiami Kyjivo  partneriai gaus papildomas kelias savaites iki kelis mėnesius ramiai užbaigti naujų dalinių ir junginių formavimą bei mokymą, apsiginkluoti moderniausia NATO ginkluote ir paruošti puolimą visuose frontuose“, – skundžiasi Rusijos diversantas.

(94)
(0)
(94)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: