KRAKEN aptiko elitinę Rusijos GRU grupę Bilohorivkoje: įvyko žiaurus mūšis – spec. pajėgos tiesiog nušluotos (Video)  (1)

KRAKEN sumušė elitinę Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų GRU grupę Bilohorivkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bilohorivkoje, Luhansko srityje specialusis padalinys KRAKEN įveikė Rusijos ginkluotųjų pajėgų Vyriausiojo žvalgybos direktorato (GRU) elitinį padalinį. Jos vadas Ivanas Jevdošenka buvo paimtas į nelaisvę.

KRAKEN liepos 20 dieną paskelbė Jevdošenkos tardymo kadrus. Vaizdo įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

KRAKEN pranešė apie įsibrovėlių pralaimėjimą Bilohorivkoje liepos 16 d. Kariškiai informavo, kad dėl jų operacijos buvo sunaikinta 60 rusų įsibrovėlių, du buvo sugauti. Tarp kalinių buvo ir Jevdošenka.

Tardymo metu bandė meluoti, esą yra inžinerijos ir technikos būrio vadas. Jo melas greitai buvo atskleistas.

Tiesą sakant, okupantas yra vyresnysis leitenantas, vadovavęs GRU specialiųjų pajėgų padaliniui.

KRAKEN Jevdošenkos telefone rado daug įdomios informacijos. Paaiškėjo, kad jis Ukrainoje veikė nuo vasario 24 dienos ir spėjo kautis Kyjivo, Sumų, Černihivo, Charkivo srityse bei Donbase. Bent jau jis apie tai kalbėjo savo susirašinėjime.

 

„Aš esu skautas, manęs taip lengvai nepaimsi“, – pasigyrė Jevdošenka savo draugui.

GRU vado telefone buvo rasta vaizdo įrašų, kaip jis su grupe linksminosi iš taikių ukrainiečių atimtuose namuose, plėšikavo. Jis susirašinėdamas skundėsi mokėjimų problemomis.

„Už „kovas“ turi sumokėti 53 dolerius, du papildomus mokėjimus ir algą. Atėjo tik alga ir pusė „kovos“, tai yra, du papildomi mokėjimai ir pusė už karines operacijas neatėjo. Jie nusprendė mus išdulkinti, dulkinti, nieko sau!“ – sakė Jevdošenka.

Telefonu jis susirašinėjo ne tik su mergina, bet ir su savo meiluže.

 

KRAKEN taip pat atskleidė pokalbį su rusų okupanto motina. Ji pradėjo pasakoti, kad jie nebeturi giminių Charkivo srityje, o ukrainiečiai ir rusai neva yra „broliai“.

„Netoli Charkivo, Lozovoje, turime giminių, kurių visų netekome. Jūs suprantate, kad tai baisu. Tai baisu visiems. Visos šios mirtys yra beprasmės. Mes visada buvome broliai“, – sakė Rusijos agresoriaus mama.

Pastebėtina, kad po susitikimo su KRAKEN Jevdošenkos noras kovoti su ukrainiečiais smarkiai sumažėjo. Jis nori kuo greičiau grįžti namo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(156)
(2)
(154)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: