[Žinios trumpai] Analitikas skelbia, kad per Dnieprą yra dar svarbesnis tiltas, nei Antonivkos: susprogdinus, Chersonas rusams realiai būtų prarastas  (5)

Cooperis ragina Ukrainos ginkluotąsias pajėgas vienu metu smogti visiems trims Chersono srities tiltams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Analitikas Tomas Cooperis pareiškė, kad Antonivkos tilto per Dnieprą sunaikinimas Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms neatneš maksimalios sėkmės. Jei Kijevas planuoja visiškai išvaduoti visą Chersono regioną nuo įsibrovėlių, tuomet būtina sunaikinti geležinkelio bėgius.

Analitikas pabrėžė, kad Putinas tiesiog neatsisakys regiono, kuris Rusijos kariuomenei svarbus strateginiu požiūriu, informuoja „Telegraph“.

Geležinkelis jau seniai vaidina vieną pagrindinių vaidmenų Rusijos Federacijos logistikoje, todėl artilerijos smūgiai į kelių tiltus norimo efekto neduos ir Rusija toliau tieks karinę techniką geležinkeliu.

Cooperis pareiškė, kad per tris okupacijos mėnesius Rusijos kariuomenė įprato geležinkeliu tiekti karinę techniką ir ginklus tiek iš okupuoto Krymo teritorijos, tiek iš Rusijos Federacijos.

Šiandien Rusijos logistika labai priklausoma nuo geležinkelio. Per parą prekiniai traukiniai į vieną ar kitą fronto tašką gali atgabenti iki 5 000 tonų krovinių. Jokie sunkvežimiai negali to padaryti per tiek pat laiko.

 

Ukrainos ginkluotosios pajėgos turėtų sutelkti dėmesį į Antonivkos geležinkelio tiltą. Jį sunaikinti bus labai sunku dėl neįprastos geležinkelio konstrukcijos.

 

Konstrukcija neleis sviediniams tiksliai pataikyti į tiltą, jie tiesiog praskries pro šalį.

Kol Ukrainos ginkluotosios pajėgos atakuoja ginklų sandėlius, įsibrovėliai sugebėjo atkurti apgadintą tiltą Kupjanske. Būtent per jį jie ir toliau tiekia ginklus į frontą iš Rusijos Federacijos teritorijos.

Cooperis ragina Ukrainos ginkluotąsias pajėgas vienu metu smogti visiems trims Chersono srities tiltams, kad okupantams būtų sunkiau juos atkurti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(0)
(37)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: