[Žinios trumpai] JAV paskelbė grėsmingą perspėjimą: jei Rusija bandys prisijungti Ukrainos teritorijas kaip Krymą, bus „greitas ir ryžtingas“ smūgis  (5)

Pasak JAV diplomatų, Kremlius laikosi to paties scenarijaus, kaip ir 2014-ųjų invazijos ir prievartinės Krymo aneksijos metu. Tačiau dabar JAV ir sąjungininkai imtųsi ryžtingų veiksmų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV pareigūnai teigė žinantys, koks bus kitas Rusijos Federacijos žingsnis Ukrainos atžvilgiu, ir pažadėjo griežtą atsaką už prievartinį Ukrainos teritorijų įtraukimą į Rusiją. Apie tai Amerikos diplomatai paskelbė socialiniame tinkle „Twitter“.

JAV diplomatinė atstovybė perspėjo, kad Rusijos laukia greitos ir ryžtingos atsakomosios priemonės už veiksmus prieš Ukrainos suverenitetą ir teritorinį vientisumą.

Rusijos Federacija ruošiasi aneksuoti naujas Ukrainos teritorijas, pranešė ambasados ​​atstovai. Kremlius laikosi to paties scenarijaus, kaip ir 2014 metais. JAV ir NATO niekada nesutiks, kad Rusija užgrobtų Ukrainos teritorijas.

 

„Jei Rusija ir toliau vykdys savo aneksijos planus, mes kartu su sąjungininkais ir partneriais reaguosime greitai ir griežtai“, – rašoma soc. tinkle.

Zaporižios ir Chersono regionuose kuriamos rinkimų komisijos pseudoreferendumams dėl okupuotų teritorijų prijungimo prie Rusijos Federacijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(207)
(6)
(201)

Komentarai (5)