[Žinios trumpai] Ždanovas paviešino didįjį Putino planą: „šventai tiki, kad jei surinks šiuos savanorius, jie sutryps Ukrainos kariuomenę į miltus“  ()

Putinas nesitrauks ir kovos iki paskutinio ruso, mano karybos ekspertas Olegas Ždanovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Eksperto teigimu, Rusijos Federacijos prezidentas į mūšį mes visus įmanomus resursus.

„Kiek resursų reikia sugrėbti, kiek jis (Putinas) sugrėbs ir išmes į mūšį, kad pasiektų pergalę? Jis negali sustoti. Sustojimas jam būtų politinė mirtis - kaip lyderio, kaip diktatoriaus. Jis mano, kad yra Rusijos Federacijos dievas“, – sakė jis.

Ždanovas mano, kad nenuostabu, kad Putinas bando papildyti Rusijos kariuomenės gretas „savanorių“ sąskaita: „Prisiminkite - jis bandė rinkti samdinius Sirijoje, bet pasirodė protingesnių žmonių, kurie reikalavo pinigų iš anksto, o ten kaina buvo daug didesnė nei samdyti kazachus, kirgizus, tadžikus. Galbūt bus verbuojama Armėnijoje, galbūt kitose buvusiose Sovietų Sąjungos respublikose“, – mano ekspertas.

 

„Tai nepadės. Bet mes tai suprantame, sveikos logikos žmonės. Putinas to nesupranta. Jis mano, kad jei dabar surinks 34 tūkstančius į savanorių batalionus ir išmes juos į mūšį, tai jie sutryps Ukrainos ginkluotąsias pajėgas. Taip jis galvoja“, – pridūrė Ždanovas.

(119)
(6)
(113)

Komentarai ()

Susijusios žymos: