[Žinios trumpai] Karo ekspertas: „Chersono okupantams liko du pasirinkimai, ir jie abu reiškia pralaimėjimą” (Video)  ()

Kad ir kokį variantą pasirinktų Putinas, jie visi pasmerkti pralaimėjimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Jurijus Fiodorovas mano, kad okupantai gali dalį karių perkelti iš Donbaso į Chersono sritį arba visiškai palikti regioną, kitų pasirinkimo galimybių nėra. Kartu jis pabrėžė, kad abu šie variantai Rusijos Federacijai yra pražūtingi.

Liepos 27 d., tiesioginiame televizijos „Apostroph“ eteryje, karo ekspertas paaiškino, kodėl situacija Chersono regione priešui reiškia pralaimėjimą.

Pasak jo, daugiau nei pusė Ukrainoje kariaujančios Rusijos kariuomenės yra sutelkta Donbase. Jų laukia aiški paties Putino užduotis: administracinių Donecko ir Luhansko sričių sienų pasiekimas. Tada, rugsėjį, Putinas turės galimybę pranešti savo žmonėms apie tam tikrą Rusijos armijos „sėkmę“ per „specialiąją operaciją“ Ukrainoje. Tačiau didžiosios Rusijos kariuomenės dalies sutelkimas Donbase lėmė tai, kad susilpnėjo pietinė okupacinių pajėgų kryptis, kuria pasinaudojo Ukrainos ginkluotosios pajėgos.

Ukrainos gynėjai turi aiškią savo vado užduotį – išlaisvinti dešiniojo Dniepro kranto dalį okupuotose Chersono srities teritorijose.

 

Dalį karių jie gali perkelti iš Donbaso į Pietus, tačiau, tikėtina, kad tokiu atveju jie gali prarasti visą Donbasą. 

Štai kodėl Rusijos vadovybė susiduria su labai sunkia užduotimi.

Jei Kremlius neperkels pastiprinimą į dešinįjį Dniepro krantą, įsibrovėliai gali netekti šios Chersono srities dalies.

Tačiau kad ir kokį variantą pasirinktų Putinas, jie visi pasmerkti pralaimėjimui.

Karo ekspertas Ždanovas abejoja, ar įsibrovėliai yra pasirengę savo noru be kovos užleisti dešinįjį Chersono srities krantą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(1)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: