[Žinios trumpai] Perspėjimas Ukrainai - „Maskva iš tikrųjų repetuoja didžiulę taikos sutartį, bet niekada netikėkite Rusija, jie visada meluoja 100%“  ()

Rusijos opozicijos politikas Markas Feiginas ragina nepasitikėti Kremliumi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskva yra pasirengusi derėtis su Ukraina ir jau repetuoja didelį taikos susitarimą savo sąlygomis. Įgyvendinus tokį planą, gali kilti dar vienas karas, mano Markas Feiginas.

Anot jo, Rusija nori panaudoti grūdų susitarimus kaip formalią paliaubų priežastį. „Maskva iš tikrųjų repetuoja didžiulę taikos sutartį, bet jai visiškai nerūpi grūdai. Jie visų pirma jie nori, kad grūdų sutartis taptų paliaubų priežastimi pietuose, o tai reiškia konfrontacijos linijos sutvarkymą. Tai dar vienas būdas priversti Kyjivą atsisakyti planų deokupuoti Chersoną, apskritai visą dešinįjį Dniepro krantą“, – pridūrė advokatas.

Opozicionierius ragina nepasitikėti Kremliumi. „Niekada negalima pasitikėti Kremliumi, jokiomis aplinkybėmis. Jie visada apgaudinėja. Visada 100%. Ir vien dėl to grūdų sandoriai, mano nuomone, yra visiškas melas. Tikiu, kad šie grūdų susitarimai nebus sukurti Kyjivo naudai“, – sakė Feiginas.

 

Jis įsitikinęs, kad Rusija niekada neatsitrauks nuo visos Ukrainos užgrobimo: „Tokiu atveju Maskva, sukaupusi jėgų, persigrupavusi ir pasigaminusi reikiamą kiekį ginklų, vėl suras priežastį pulti Ukrainą.“

(29)
(1)
(28)

Komentarai ()