[Žinios trumpai] Dar viena pergalė Pietuose! Nukirsta pagrindinė okupantų tiekimo arterija, Rusijai tai kritiškai svarbus logistikos kelias (Video)  ()

Okupantai turi vis mažiau kelių trauktis: spąstai užsidaro ir gresia visiškas apsupimas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-31 [Žinios trumpai] Dar viena pergalė Pietuose! Nukirsta pagrindinė okupantų tiekimo arterija, Rusijai tai kritiškai svarbus logistikos kelias (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie geležinkelio tilto per Dniepro upę Chersone „išjungimą“ buvo paskelbta operatyvinės komandos „Pietūs“ socialinėje „Facebook“ paskyroje.

Filmuotą medžiagą apie gaisro padarinius transporto geležinkelio ruože netoli Chersono skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Liepos 28 dienos palydovo padarytoje nuotraukoje aiškiai matoma skylė tilto konstrukcijoje. Judėjimas ant jo neįmanomas.

 

Pasitraukimui iš Ukrainos pietų Rusijos karo nusikaltėliai turi tik Kachovkos hidroelektrinės užtvanką. Tačiau užpuolikai ir ten negali saugiai judėti. Užtvanka kontroliuojama Ukrainos gynėjų.

Siekdama išspręsti logistikos problemas, Rusijos kariuomenė Chersono srityje per upę paleido keltą, atimtą iš vietos verslininkų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(3)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: