[Žinios trumpai] Rusijos propaganda paskelbė Putino kariuomenės tikslą Donbaso miestuose – tai peržengia bet kokias žmogiškumo ribas (Video)  ()

Olgos Skabajevos propagandinė pokalbių laida „60 minučių“ pripažino, kad Rusijos kariuomenė specialiai siekia karinių operacijų gyvenamuosiuose miestų rajonuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokiomis sąlygomis okupantai gali slėptis už civilių, o lauke rusai tokios galimybės neturi. Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Soledaro ir Artemovsko (Bachmuto – red.) miestuose puolimas vyks pastebimai kitaip... pasislėpti nuo artilerijos bus daug lengviau nei atvirame lauke“, – praneša propagandistai.

Situacijos siaubas yra tai, kad tokie apreiškimai transliuojami visoje Rusijoje. Tačiau vėliau tie patys žmonės tvirtina, kad Putino kariai „saugo Donbaso gyventojus“, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos „bombarduoja 8 metus“.

 

Pokalbių laidų vedėjai jau seniai prarado savo žmogiškąjį pavidalą, todėl džiaugiasi galėdami mėgautis artėjančiomis kovomis mieste.

 

Beje, 2014 metais Vladimiras Putinas pasakė, kad Rusijos kariuomenė Ukrainoje slėpsis už moterų ir vaikų. Per pastaruosius aštuonerius metus šie žodžiai ne kartą buvo patvirtinti praktiškai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(7)
(25)

Komentarai ()

Susijusios žymos: