[Žinios trumpai] FSB pulkininkas paskelbė nuomonę apie Putino antrininkus: esu tikras 100 %  ()

Vladimiras Putinas išoriškai pasikeitė ne tik dėl senėjimo ir ligų, bet ir dėl tarnystės blogiui, įsitikinęs Gudkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos lyderis, politikas, į pensiją išėjęs Rusijos FSB pulkininkas Genadijus Gudkovas, pakomentavo Kirilo Budanovo pareiškimą apie Rusijos prezidento antrininkus. Visai neseniai Ukrainos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas paskelbė apie „kolektyvinio Putino“ egzistavimą ir daugybę antrininkų bei nuomonę, kad pačio originalo iš viso nebėra.

Pokalbyje su Vadimu Gerasimovičiumi „YouTube“ kanale, laidoje „Politeka Online“, Genadijus Gudkovas sakė, kad turėjo ir turi pažįstamų, artimų Putinui, kurių negali apgauti jokie antrininkai.

„Jie jį pažįsta pastaruosius 30-40 metų, o gal ir daugiau. Juos labai sunku apgauti, todėl, mano žiniomis, bent iki 2019 m. Putinas 100 % ėjo prezidento pareigas. Po 2019 m. taip pat turiu informacijos, bet mažiau, nes išvykau iš šalies“, – sakė politikas.

Tada Genadijus Gudkovas dar kartą pabrėžė: „Žinoma, tas Putinas, kuris vadovauja šaliai, sensta, serga ir keičiasi išvaizda“. Tačiau kartu politikas patvirtino, kad tikrai gali būti „techninių“ antrininkų, kurie pakeičia Rusijos Federacijos prezidentą tais atvejais, kai jam gresia didelis pavojus.

 

Vladimiras Putinas išoriškai pasikeitė ne tik dėl senėjimo ir ligų, bet ir dėl tarnystės blogiui, įsitikinęs Gudkovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(12)
(19)

Komentarai ()