[Žinios trumpai] Propaganda apsiputojo – viešai grasina nužudyti vokiečių žurnalistą dėl vaizdo įrašo iš Donbaso (Video)  (0)

Rusijos Dūmos deputatas A. Žuravliovas pokalbių laidos „60 minučių“ eteryje paskelbė apie planus atvykti į Vokietiją ir nužudyti žurnalistą dėl istorijos iš Donbaso.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

TV eteryje jis grasino nužudyti vokiečių žurnalistą dėl vaizdo įrašo iš Donbaso – Rusijai nepatiko „nepatogi tiesa“.

Rusijos pokalbių laidoje „60 minučių“ kilo garsus skandalas, susijęs su propagandisto Jevgenijaus Popovo (ne visą darbo dieną dirbančio Rusijos Dūmos nario) ir jo kolegos, Dūmos deputato Aleksejaus Žuravliovo isterija. Rusijos Federacijos valdžia taip pasipiktino vokiečių žurnalistų medžiaga apie Rusijos invaziją į Ukrainą, kad už reportažą iš Donbaso puolė grasinti vokiečių žurnalistui Bjornui Stritzeliui nužudymu.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.  

J. Popovas ėmė įžeidinėti „Bild“ korespondentą, kalbėjusį apie galingą Ukrainos artilerijos „PzH 2000“ poveikį Rusijos okupacinių pajėgų pozicijoms. B. Stritzelio ir jo vokiečių kolegų „nepatogi tiesa“ taip papiktino J. Popovą ir studijos svečius, kad jie ėmė įžeidinėti ir grasinti.  

J. Popovas prisiminė 1945-uosius ir pasakė, kad dabar Rusija vėl pasirengusi kovoti su vokiečiais iki galo. Tačiau J. Popovo isteriją pranoko deputatas A. Žuravliovas, paskelbęs apie planus atvykti į Vokietiją ir nužudyti žurnalistą.

 

 

„Noriu šito nacio. Mes ateisime ir jus visus nužudysime! Bet aš nesigailėsiu! Aš eisiu ten, jei pamatysiu, nužudysiu jį“, – sakė Rusijos deputatas.

Tačiau grasinimai mirtimi Vakarų žurnalistui (kriminalinis nusikaltimas) išgąsdino net patį J. Popovą, kuris gyvai barė pašnekovą, bijodamas pasekmių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(32)
(9)
(23)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: