[Žinios trumpai] Tai tikrai ne HIMARS! ORDLO kyla skandalas: užnugaryje rusai vėl žudo savus - aiškėja, kas nutiko su „Korsa“  ()

Žurnalistas 90 % tikras, kad Kačurą nužudė jos kovos draugai arba Rusijos kariuomenė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-10 [Žinios trumpai] Tai tikrai ne HIMARS! ORDLO kyla skandalas: užnugaryje rusai vėl žudo savus - aiškėja, kas nutiko su „Korsa“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantus ir jų rėmėjus ORDLO apėmė „piktumo“ jausmas, susijęs su nauja informacija apie prorusiškos teroristės Olgos Kachuros, šaukiniu „Korsa“, žūtį Gorlovkoje.

Apie tai rašo Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis.

Savo „Telegram“ kanale jis pažymėjo, kad, remiantis nauja informacija, Kachura žuvo ne dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakos, pataikiusios į štabą, ji žuvo neaiškiomis aplinkybėmis fronto užnugaryje. Kazanskis paskelbė susprogdinto automobilio nuotrauką, kuris, šaltinių teigimu, priklausė jai.

Žurnalistas pabrėžė, kad jis 90 % tikras, kad Kačurą nužudė jos kovos draugai arba Rusijos kariuomenė pagal tą pačią schemą, kuri buvo panaudota, žudant prorusiškus karo Donbase pirmosios bangos teroristus. 

 

„Profesionalūs žudikai vėl turi bėdų. Pasirodo, Olga Kachura (dar žinoma kaip „Korsa“) žuvo ne dėl HIMARS atakos, o neaiškiomis aplinkybėmis užnugaryje“, – rašo Kazanskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(1)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: