Arestovičius skelbia blogiausią galimą karo scenarijų Ukrainoje ir Vakarų lyderių prašymą: „Pribaikite tą niekšą“  ()

Arestovičius įvardijo blogiausią karo scenarijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Blogiausias scenarijus, kurį matau, yra toks, kad tai tęsis iki kitos vasaros, bet galiausiai vis tiek laimėsime. Netikiu nei korėjietiška versija, nei fronto stabilizavimu. Blogiausias scenarijus – jei dėl kokių nors priežasčių nepasiseks rudens kontrpuolimas, visą žiemą stovėsime be darbo poziciniame kare, per tą laiką pasiimsime vakarietišką ginkluotę ir karinę techniką, įskaitant aviaciją. Vis dėlto „Lend-Lease“ veiks. O tada pavasarį mes juos išvešime per vienus vartus, ir viskas“, – išskirtiniame interviu su Dmitrijumi Gordonu sakė Arestovičius.

Taip pat pokalbio metu žurnalistas politiko paklausė, ar Vakarai nuo Ukrainos pavargo? Į tai Arestovičius atsakė neigiamai: „Ten niekas nepavargo“.

Tada jis prisipažino, kad prieš šį interviu Aleksejus Reznikovas specialiai paprašė jo perteikti: „Leša, pasakyk, kad jie (sąjungininkų šalių gynybos ministrai – red.) Ramšteine visi paspaudė vienas kitam ranką ir pasakė: „Prašau, pribaikite tą niekšą“. Švedai pridėjo „už Poltavą“, prancūzai – „už Borodiną“ ir t. t. Vokiečiai tylėjo, bet mirktelėjo. Jie kalbėjo: „Pagaliau jūs juos pribaigsite“, ir pasiūlė „padaryti tai kartu“. Žinoma, politikai to garsiai nepasakys, bet tai ne šiaip politikai, o išsivysčiusių šalių gynybos ministrai“, – pažymėjo Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(4)
(149)

Komentarai ()

Susijusios žymos: