Antonivkos tiltas sudaužytas ar praktiškai sveikas? Neįtikėtinas interviu turėtų sukelti tikrą audrą (Video)  ()

Stremousovas propagandinėje Skabajevos laidoje bandė nuraminti rusus ir sakė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos tariamai smogė Antonivkos tiltui Chersone tik vieną kartą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų kolaborantas ir Chersono okupacinės administracijos vadovas Kirilas Stremousovas per „RosTV“ teigia, kad Antonivkos tiltas tariamai „beveik nenukentėjo“ nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų apšaudymo.

Bandydamas nuraminti rusus, propagandistės Olgos Skabajevos pokalbių laidoje „60 minučių“ jis teigė, kad Ukrainos kariuomenei neva pavyko smogti tiltui tik vieną kartą.

„Tik viena raketa pataikė“, – sakė jis.

Stremousovo melas atrodo dar komiškiau, nes tuo metu patys rusai po raketų sprogimų ant Antonivkos tilto parodė didžiules skyles. Po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ugnies smūgių tiltas nebetinkamas naudoti.

Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis atkreipė dėmesį į laidos fragmentą. Savo „Telegram“ kanale jis pažymėjo, kad Stremousovas yra gyvas Rusijos Federacijos pralaimėjimo Ukrainoje neišvengiamumo įrodymas, nes Maskva pasitikėjo apgaulingais ir nekompetentingais keistuoliais.

 

 

„Iš visų galimų kandidatų į okupacinę administraciją Rusija visada pasirenka pačius komiškiausius, apgailėtinus ir kvailiausius keistuolius. O tokios kadrų politikos rezultatas gali būti tik vienas – absoliutus „rusiškojo pasaulio“ idėjų diskreditavimas ir neišvengiama galutinė nesėkmė“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(0)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: