Kremliuje to dar nebuvo: įvyko skubus ir slaptas pasitarimas pas Putiną – siūlomas visiškas pasitraukimas į vasario 23 d. liniją  (1)

Kremlius ieško išeities iš „specialiosios operacijos“, svarstomas grįžimas į vasario 23 d. liniją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtadienį, rugpjūčio 18 d., Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas galimai surengė keletą susitikimų su aukščiausia saugumo pajėgų vadovybe ir savo artimo rato žmonėmis dėl karo su Ukraina. Ten nuotaika buvo dekadentiška.

Šia informacija pasidalino įtakingas Rusijos anoniminis „Telegram“ kanalas „General SVR“. Informaciją dar reikia patvirtinti.

„Pagaliau Putinas suprato, kad niekas Gynybos ministerijoje ir Generaliniame štabe nėra įsitikinęs ne tik tolesnių bandymų pulti fronte tikslingumu, bet, priešingai, yra įsitikinę, kad Ukrainos karių kontrpuolimas gali būti veiksmingas ir gresia prarasti „naujai įgytas teritorijas“, – teigė šaltinis.

Anot jo, pagrindinė pokalbių tema buvo išeičių iš apgailėtinos padėties paieška. Esą buvo svarstomi įvairūs variantai – branduolinių ginklų panaudojimas, antrojo fronto atidarymas kitoje šalyje, taip pat nauji „geros valios gestai“ Ukrainoje.

Pastebėtina, kad jie kalbėjo ir apie lengvesnį variantą atsisakius Chersono, Zaporižios ir Charkivo regionų, ir apie visišką pasitraukimą iki vasario 23 d. linijos.

 

„Susitikimas iš tikrųjų baigėsi Patruševo pareiškimu apie būtinybę rasti išeitį iš esamos padėties kitaip… problemos kaupsis kaip sniego gniūžtė“, – rašo „General SVR“.

Pasak jo, Rusijos Federacijos karinė vadovybė yra itin nepatenkinta situacija ir dėl visko kaltina diktatorių Putiną. Šiuo metu Kremliaus elite vyrauja dekadentiškos nuotaikos. Jie supranta, kad režimui gerų žingsnių nebeliko. Didėja nusivylimas diktatoriumi.

„Putinas iš tikrųjų pradėjo savo valdžios ir režimo pabaigos pradžią“, – teigia „Telegram“ kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(279)
(6)
(273)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: