[Žinios trumpai] Sugniuždyti rusai sukūrė maldą „vizai gauti” - pasaulyje masinė „rusofobija“  (1)

Tinklaraštininkas Sergejus Sternenko pasakoja, kaip šalies agresorės piliečiai reaguoja į svarstomus apribojimus atvykti į Europos šalis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos visuomenės veikėjas, Euromaidano dalyvis, „YouTube“ kanalo autorius ir vedėjas Sternenko parodė, kaip nesąmoningi ir infantilūs rusai reaguoja į jiems skirtas sankcijas. Primename, kad Baltijos šalys, Čekija, taip pat Danija, Nyderlandai ir Belgija jau įvedė apribojimus rusų patekimui į savo teritorijas. „Jie nežino, ką daryti, ir net parašė maldą dėl vizos, kad galėtų vis tiek vykti į tą labai blogą Europą“, – tyčiojosi Sternenko.

Tuo pat metu Rusijos Federacijos gyventojai, paklausti, kodėl jiems ribojamas įvažiavimas į Europos šalis, apsimeta nesuprantantys kodėl. „Nes rusofobija dabar visur“, – atsako vidutinis Rusijos pilietis. Tik nedaugelis tai sieja su „specialios karinės operacijos“ vykdymu Ukrainoje.

 

„Žodžiu, visi aplinkiniai kalti, kad rusai puola kitas šalis, o patys rusai tikrai už nieką neatsako. Bet nieko, kuo daugiau apribojimų ir sankcijų, tuo greičiau pradės suprasti, kad neįmanoma pulti kitų valstybių. Ir jos tai dar geriau supras, kai Rusijos kariuomenę nugalės Ukrainos ginkluotosios pajėgos. Esu įsitikinęs, kad anksčiau ar vėliau tai įvyks“, – reziumavo Sergejus Sternenko.

(110)
(1)
(109)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: