Rusijos kariuomenė galutinai išprotėjo? Kryme sraigtasparnis paleido šilumines gaudykles tiesiai į poilsiautojų pusę (Video)  ()

Putino armija baugina Krymo gyventojus paleisdama šilumines gaudykles tiesiai į poilsiautojus paplūdimyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 21 d. internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip sraigtasparnis išleidžia *šilumos gaudykles į žmones paplūdimyje. Abi gaudyklės įkrito į vandenį, niekas nenukentėjo.

„Telegram“ kanale „Ukraina 365“ publikuotame įraše matyti ne tik sraigtasparnio ataka, bet galima išgirsti ir pasipiktinusio „operatoriaus“, spėjama, gelbėtojo komentarą.

Įvykį nufilmavęs vyras radijo ryšiu piktinasi tuo, ką daro Rusijos kariuomenė, vadindamas tai „nesąmone“.

V. Putino armijos aviacija veikiausiai surengė pratybas okupuotame pusiasalyje. Tuo pat metu neaišku, kodėl sraigtasparnis išleido šilumines gaudykles šalia žmonių.

Galbūt tokiu būdu užpuolikai bando įbauginti civilius gyventojus, o gal pilotai tiesiog taip yra išgąsdinti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų galios, kad Ukrainos raketos jiems net vaidenasi paplūdimyje.

 

*šilumos gaudyklės – užtaisai, kurie sistemai nustačius artėjančią priešlėktuvinę raketą, iššaunami ir skleisdami didelį karštį nukreipia raketos kursą nuo orlaivio variklių išspinduliuojamos šilumos į tokią gaudyklę, taip neutralizuojant raketą ir išsaugant orlaivį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(3)
(40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: