[Žinios trumpai] Paskelbė vos du įvykius Ukrainoje, kurie iš karto padėtų nušalinti V. Putiną nuo valdžios  ()

Norint nugalėti Rusiją, būtina sugriauti Krymo tiltą ir išlaisvinti Chersoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad Putinas būtų pašalintas iš valdžios, turi būti įvykdytos dvi sąlygos: Krymo tiltas turi būti sugriautas, o Chersonas - išlaisvintas. Tokią nuomonę išsakė rusų politologas Andrejus Piontkovskis.

Rugpjūčio 22 d., interviu Ukrainos žurnalistui Dmitrijui Gordonui Rusijos politologas davė patarimų, kaip greitai nugalėti Putiną, praneša „Ukraina 365“.

Politologas įsitikinęs, kad ir po to Rusijos Federacijoje į valdžią ateis tokie pat niekšai, kaip ir pats Putinas. Greičiausiai tai bus žmogus iš jo aplinkos. Tačiau yra vienas niuansas: naujasis prezidentas turės atsižvelgti į realybę. Jis turės sėsti prie derybų stalo su Vakarais, bet pirmiausia turės išvesti Rusijos karius iki 2022 metų vasario 23 dieną laikytų sienų.

Tada taikios derybos su Ukraina dėl šalies teritorinio vientisumo atkūrimo iki 1991 metų sienų taps priimtinomis. Tik Vašingtonas gali padėti Kyjivui išspręsti šias problemas. Tam būtina aprūpinti Ukrainos ginkluotąsias sunkiaja ginkluote ir orlaiviais.

 

Tačiau Krymo tilto sugriovimas ir Chersono išvadavimas dabar atrodo sunkiai pasiekiamos svajonės. Rusija į pietus permetė labai daug pajėgų ir Ukrainos pajėgų judėjimas link Chersono sustojo. Ukraina nori išvengti didesnių nuostolių ir žalos miestui, todėl tolimais smūgiais nori susilpninti rusų pajėgas regione ir galbūt priversti jas trauktis dėl atsargų trūkumo ir sutraukytos logistikos. Tuo tarpu Krymo tiltas yra labai ilgas ir stabilus. Į jį pataikyti sunku, o vos keli raketų smūgiai nepataisomos žalos jam nepadarys.

(11)
(1)
(10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: