[Žinios trumpai] V. Putinas net neįtaria, kokią „beprotišką gaują“ jis sugeneravo: „ten didžiulė panika“  ()

Andrejus Piontkovskis pažymėjo, kad Rusijos proputiniškuose „Telegram“ kanaluose įsiviešpatavo panika, o pats V. Putinas net neįtaria, kokią „beprotišką gaują“ jis sugeneravo ir toliau generuoja su kiekviena savo kalba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vašingtone gyvenantis Rusijos opozicionierius, politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis teigė, kad ultradešiniosios Rusijos visuomenės dalies atstovai (aktyviai remiantys karą) ėmė panikuoti ir kritiškai kalbėti apie Putiną, nes taip daro jų ideologinis lyderis karo nusikaltėlis Igoris Girkinas-Strelkovas.

„Nepatingėkite, greitai pasižiūrėkite į Rusijos proutiniškus „Telegram“ kanalus. Televizijoje šioms nuotaikoms dar neleidžiama prasiveržti, bet ten kyla panika, absoliutus „strelkovizmas". Putiną jau „kabina" šitie ultradešinieji. Jis net neįtaria, kokią pašėlusią gaują jis sugeneravo ir toliau generuoja su kiekviena savo kalba", – sakė Piontkovskis.

Jo teigimu, kraštutiniai dešinieji, laimei, yra mažuma. Likusioje visuomenės dalyje egzistuoja pasyvus, bet „platus antikarinis judėjimas“, kurio tikslas – atsisakyti eiti į frontą. „Putinas niekada nerizikuos visuotine mobilizacija, nes tai sukels socialinį sprogimą. Tuo pačiu jis atitolina nuo savęs tą pašėlusią fanatikų masę, kurią pats sukūrė. Arba vienas, arba kitas jį praris labai greitai", - prognozavo Andrejus Piontkovskis.

(67)
(0)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: