Rusijoje kyla pykčio banga: reikalaujama įvykdyti mirties bausmę Rusijos karinei vadovybei už pralaimėjimą kare su Ukraina  ()

Kolaborantas Olegas Carevas reikalauja mirties bausmės Rusijos karinei vadovybei už pralaimėjimą kare su Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Specialiosios operacijos“ gerbėjams, dėl greito Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo Charkivo kryptimi ir Balaklijos išvadavimo, atėjo sunkūs laikai. Šia proga pasižymėjo buvęs Ukrainos Aukščiausiosios Rados deputatas, išdavikas Olegas Carevas. Jis prisiminė Staliną ir paragino imtis represijų prieš Rusijos karinę vadovybę.

Rugsėjo 9 d. Carevas paskelbė drąsų įrašą savo „Telegram“ kanale.

„Mūsų vaikinai (rusų įsibrovėliai - red.) dėka šitų vadų dabar miršta fronte. Visų nereikia šaudyti, bet bent kažką - būtina. Šaudyčiau juos, vilkinčius vienus apatinius, kaip jie šaudė pilietinio karo metu. Dabar kaip tik tokie laikai“, – rašė jis.

Dėl šio įrašo Rusijai jau kilo įtarimai, kad Carevas gali dirbti Ukrainai. „Telegram“ kanalas „Sejatel vetra“ jį pavadino „provokatoriumi“.

 

„Buvęs Ukrainos deputatas Carevas, paraginęs Rusiją dalyvauti sąmoningai pralaiminčiame ir žalingame kare su Ukraina, dabar reikalauja sušaudyti Rusijos piliečius. Paprastai komentaruose būname santūrūs, bet čia net mes apakę  nuo tokio įžūlumo. Tu, žiurke, melskis, kad nebūtum nušautas, o tiesiog perduotas į Ukrainos kalėjimą“, - rašoma rusų įraše. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(1)
(62)

Komentarai ()