„Tai būtų socialinis sprogimas, Rusija iš karto išlėktų iš JT, visos JT šalys būtų įpareigotos nutraukti ryšius su Rusija“ (Video)  ()

„Jei Rusijos Federacija pirmoji paskelbs karą, ji bus pripažinta šalimi agresore“: Olegas Ždanovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas paaiškino, kas gresia Rusijai oficialiu karo paskelbimu Ukrainai.

Savo nuomonę šiuo klausimu jis išsakė „YouTube“ kanale.

Tai radikaliai pakeičia visą politinį komponentą tarp Ukrainos ir Rusijos, sakė ekspertas:

„Jei Rusijos Federacija „specialiąją operaciją“ pavadins karu prieš Ukrainą, paskelbs Ukrainai karą, JT bus įpareigota įtraukti mechanizmus, kurie užkirstų kelią šiam karui. Rusija būtų pripažinta šalimi agresore, iš jos būtų atimta balsavimo teisė JT. Už tokius agresyvius veiksmus ji galėtų net išskristi iš JT. Visi klausimai, susiję su šio karo sureguliavimu, būtų sprendžiami be Rusijos Federacijos. Ir visos JT šalys narės būtų įpareigotos nutraukti santykius su Rusija (diplomatine, ekonomine, bet kokia forma)“.

„Dėl šios priežasties niekas neskelbia karo. Jei Rusijos Federacija pirmoji paskelbs karą, ji bus pripažinta šalimi agresore. JT bus įpareigota teikti mums tiek humanitarinę, tiek karinę-techninę pagalbą, o taip pat aprūpinti taikos palaikymo pajėgomis Ukrainos teritorijoje“, – pridūrė Ždanovas.

 

Anot jo, būtent dėl ​​to Rusijos Federacija neskelbia karo ir negali įvesti karo padėties, o taip pat negali paskelbti visuotinės mobilizacijos šalyje.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(200)
(1)
(199)

Komentarai ()

Susijusios žymos: