„Kas ten per velnias?“ - Putino propagandos mėgėjams atsivėrė akys dėl karo Ukrainoje (Video)  ()

Rusę nepaprastai nustebino tai, kad Ukrainoje Rusijos kariuomenė pralaimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos direkcija (GUR MO) paskelbė įdomų rusų okupanto ir jo žmonos pokalbio telefonu pasiklausymą. Rusę nepaprastai nustebino tai, kad Ukrainoje Rusijos kariuomenė pralaimi.

Vaizdo įrašas buvo paviešintas rugsėjo 16-osios rytą oficialiame žvalgybos kanale „Telegram“.

Pokalbis tarp kariškio ir jo žmonos buvo perimtas netoli Chersono. Jo žmoną rimtai nustebino RF ginkluotųjų pajėgų pabėgimas iš Charkivo srities po to, kai Kremliaus propaganda pusę metų kalbėjo apie neįtikėtinas jos sėkmes Ukrainoje.

„Kas ten per velnias? Atrodė, viskas su mumis buvo gerai, o dabar kažkokia nesąmonė! Merginos rytą pradeda nuo naujienų: „Mūsiškiai vėl žuvo, ir vėl pasitraukė“. Aš niekaip nesuprantu šito mėšlo!“ – skundėsi Putino propagandos gerbėja.

 

Jos vyras bandė jai pasakyti tiesą apie į tai, kas vyksta: „Taip, pas mus visą laiką taip“.

Okupantas rusei priminė, kaip prieš kelis mėnesius Rusijos kariuomenė pabėgo iš Kyjivo, ir kad Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos turi problemų Chersono kryptimi.

Jis skundėsi, kad Ukrainos kariai smarkiai „spaudžia“. „Na, vieną kaimą praganėme, vieną atidavėme. Kol kas pas mus taip yra", – be entuziasmo kalbėjo okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(0)
(116)

Komentarai ()