„Tai rimtas šaltinis, jo informacija visada pasitvirtindavo“: Kremliuje planuojamas perversmas, skelbiama kokiu būdu bus pašalintas V. Putinas, ir kas bus po jo  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas greičiausiai bus pašalintas iš pareigų netrukus po pralaimėjimo kare su Ukraina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karinis pralaimėjimas Charkivo srityje paspartino Putino režimo žlugimo procesą. Tikėtina, kad diktatorius Vladimiras Putinas netrukus bus pašalintas iš valdžios. Aplinka jau aptarinėja vieną iš scenarijų.

Apie tai rugsėjo 15 d. „Feigin LIVE“ eteryje kalbėjo Rusijos politologas Andrejus Piontkovskis, remdamasis įtakingu ir gerai informuotu šaltiniu Maskvoje.

„Fiureris bus pašalintas ne per masines demonstracijas, o per sąmokslą valdančiosios grupės viduje. Labai reikia įvardinti kaltininką visam režimui, visam prezidento aparatui. Na, kažkaip jūs turite paaiškinti pralaimėjimą... Reikia įvardinti kaltininką. Grynai biologiniai, gyvuliški visos sistemos interesai reikalauja lengviausio varianto – pavadinti (kaltu – red.) fiurerį. Atsiriboti nuo jo: „Draugas Putinas padarė nemažai rimtų klaidų Ukrainos klausimu ir dėl sveikatos negali atlikti savo pareigų“, – sakė Piontkovskis.

Remdamasis šaltiniu, jis teigė, kad V. Putino aplinka dabar diskutuoja apie kolektyvinio šalies valdymo scenarijų.

„Rimtai svarstomas valdžios perdavimo tam tikram laikotarpiui Saugumo Tarybai klausimas, susijęs su Putino ligos paūmėjimu... Tai rimtas šaltinis, jo informacija visada pasitvirtindavo“, – sakė Rusijos politologas.

 

Jis patikslino, kad pakopinis Rusijos armijos žlugimas fronte Charkivo srityje sukėlė tą pačią kaskadinę politinio fronto griūtį Maskvoje.

Piontkovskis mano, kad norint pradėti scenarijų su Saugumo Taryba, net nereikės laukti, kol ukrainiečiai išvaduos Chersoną ar smogs Krymo tiltui. Užteks Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms paimti vidutinio dydžio miestelį, kaip pvz. Lymaną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(258)
(6)
(252)

Komentarai ()

Susijusios žymos: