Kur dingo Pušilinas? „Atsisakė priimti net Šiaurės Korėja, jo likimas jau nulemtas“  ()

Ukrainos žurnalistas Serhijus Garmašas pasidalijo nuomone, kur dingo Pušilinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarosiomis dienomis apie Pušiliną kyla daug klausimų: pabėgo ar nepabėgo? Ar jis bandė pabėgti, o kas jam nutiks po Donecko išvadavimo? Nežinau, kodėl tiek dėmesio skiriama šiam žmogui, kurio gyvenimo credo nurodo trys gerai žinomos raidės, bet jei pragmatiškai kalbėsime, tai kas yra Pušilinas? Ar jis pats gali nuspręsti, bėgti ar nebėgti ir kada tai daryti?

Jis visiškai priklausomas nuo Maskvos ir neturi kur bėgti, išskyrus Rusiją. Kitą dieną net Šiaurės Korėja atsisakė priimti Pušiliną ir „DLR“ delegaciją. Taigi tik su trumpalaikiu „diplomatiniu“ vizitu.

Taigi, kur būti Pušilinui ir gyventi ar mirti – Pušilinas neapsispręs. Jis yra samdomas žmogus ir marionetė. Ir jis tai žino. Štai kodėl pirmasis jo, kaip „respublikos vadovo“, poelgis po Zacharčenkos nužudymo buvo „dekretas“ dėl finansinės kompensacijos „DLR vadovo“ šeimai jo mirties atveju.

Net jei dabar norėtų pabėgti, niekas neleistų. Pastaraisiais mėnesiais visą jo aplinką pakeitė žmonės iš Rusijos. Jei jis dar gyvas, tai tik todėl, kad Maskvai dabar jo nužudyti neapsimoka, nes tai parodys Ukrainos specialiųjų tarnybų visagalybę jos užimamose teritorijose.

 

Tačiau Leningrado srityje savo atsiminimus rašantis Pušilinas kartu su Nikanorova („DLR“ užsienio reikalų ministre), su kuria jie ten užsiregistravo toje pačioje gyvenamojoje patalpoje, Kremliui taip pat nereikalingas. Per daug žino.

Mano nuomone, Pušilino likimas jau nulemtas. Ukrainai išlaisvinus Donecko sritį, jis arba sėdės kur nors Kresty kalėjime (atpirkimo ožys Rusijoje yra privalomas gyvūnas), arba gers arbatą su nuodais, kaip Bolotovas (buvęs „LLR“ vadovas), arba taps Rusijos didvyriu po mirties.

Na, o jo trijų raidžių gyvenimo kredo visai ne toks, kaip manote (nors man patinka jūsų mąstymas). Trys raidės yra MMM. Daugiau nei „Maskva, asilas, kapas“ jis tiesiog netraukia (rus. Москва, мудак, могила).

 

Beje, „DLR“ „ministras pirmininkas“ Chocenka tikrai pabėgo į Maskvą, kai tik pajuto darantis karšta. Bet! Tarp jo ir Pušilino yra didelis skirtumas. Chocenka yra Rusijos pareigūnas, išsiųstas į koloniją vadovauti čiabuviams. Jis yra Rusijos pilietis. Tikras, ne pagal pasą, kuris neaišku kur ir kas jį išdavė. Jis vadovavo departamentui Maskvos ministerijoje, jo tėtis šachmatais žaidžia. Jis savas. Jam galima. O kas yra Pušilinas Maskvai?...

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(2)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: