[Žinios trumpai] Saviems mobilizacija negalioja? Karinio komisariato „darbuotojai“ paskambino Peskovo sūnui, ir sulaukė ypač ciniško atsakymo (Video)  ()

Pokštininkas paskambino Nikolajui Peskovui, prisistatęs kaip karinės registracijos ir įdarbinimo tarnybos darbuotojas, ir pasiūlė atvykti į medicininę apžiūrą. Vaikinas atsisakė, pažadėdamas „išspręsti problemą kitu lygmeniu“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-22 [Žinios trumpai] Saviems mobilizacija negalioja? Karinio komisariato „darbuotojai“ paskambino Peskovo sūnui, ir sulaukė ypač ciniško atsakymo (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksejaus Navalno komandos įkurto Rusijos opozicinio projekto „Populiarioji politika“ darbuotojai nusprendė patikrinti, kiek aukštų pareigūnų vaikai pasiruošę mobilizacijai.

Pokštininkas paskambino Vladimiro Putino spaudos sekretoriaus Dmitrijo Peskovo sūnui. Prisistatęs karinio komisariato darbuotoju, jis paklausė 32 metų Nikolajaus Peskovo, ar jis ketina vykdyti įsakymą atvykti į karinį punktą. Kartu pareigūno sūnui buvo patikinta, kad apie mobilizaciją kol kas nekalbama, tereikia praeiti medicininę apžiūrą.

„Žinoma, rytoj aš neatvyksiu“, – sakė Peskovo sūnus. „Jei žinote, kad esu ponas Peskovas, turite suprasti, kad man ten būti ne visai teisinga. Spręsiu klausimą kitu lygmeniu“.

Tuo pat metu Peskovas bandė įtikinti „karinio įdarbinimo biuro darbuotoją“, kad yra pasirengęs „ginti tėvynę“, tačiau buvo tam tikrų „politinių niuansų“. Atsakant jo buvo paprašyta anketoje pažymėti, kad yra pasirengęs savanoriu eiti į frontą, tačiau Nikolajus atsisakė ir šio pasiūlymo.

 

 

„Jei Vladimiras Putinas man pasakys, kad man reikia ten, aš ten eisiu“, – sakė Peskovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(8)
(40)

Komentarai ()