Chaotiškos scenos už televizijos kadrų – Putinui skelbiant mobilizaciją, skubiai buvo iškviesti gydytojai: skelbiama, kas nutiko diktatoriui  (7)

Gydytojai buvo iškviesti Putinui į pagalbą kilus chaosui užkulisiuose, kai jis rengėsi nacionalinėje transliacijoje paskelbti dalinę mobilizaciją ir branduolinius grasinimus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-22 Chaotiškos scenos už televizijos kadrų – Putinui skelbiant mobilizaciją, skubiai buvo iškviesti gydytojai: skelbiama, kas nutiko diktatoriui  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teigiama, kad Rusijos tironas patyrė kosulio priepuolius ir krūtinės skausmus. Tai nutiko prieš 13 valandų, kai buvo atidėtas televizijos pranešimąs kuriame jis įsakė pradėti „dalinę karinę mobilizaciją“ ir perspėjo, kad „neblefuoja“ dėl branduolinių ginklų.

Kanalas „General SVR“ „Telegram“, kuriam, kaip manoma, vadovauja buvęs Kremliaus viešai neatskleistas asmuo, numatęs mobilizacijos žingsnį, teigė, kad Putino kalba turėjo būti kelis kartus perrašyta dėl jo blogos sveikatos.

„General SVR“ teigiama: „Pradėjus įrašyti kreipimosi tekstą, Putinas delsė, kol prasidėjo įrašymas. Kai prezidentas pradėjo kalbėti, jis pradėjo dažnai kosėti. Keli bandymai pradėti įrašyti kreipimąsi buvo nesėkmingi dėl jo kosulio“.

„Po ketvirto nesėkmingo bandymo įrašyti kreipimąsi, prezidentui buvo iškviesti gydytojai. Tironas skundėsi krūtinės skausmais“.

 

„Gydytojai patarė atidėti kalbos įrašymą ir išvykti su jais apžiūrai, kas buvo padaryta“.

„Egzistuoja prezidento artimųjų žmonių nuomonė, kad V. Putinas suvaidino sveikatos sutrikimą, norėdamas pakeisti filmavimo laiką ir permąstyti savo sprendimų priėmimą“.

„Prezidentui artimi žmonės žino jo patologinį neryžtingumą ir neapibrėžtumą priimant sprendimus, ypač svarbiausius“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(121)
(4)
(117)

Komentarai (7)