[Žinios trumpai] „Pugačiovos žodžiai gali rimtai pakeisti 75 % rusų nuotaiką, tai labai labai bloga žinia Putinui“ (Video)  (8)

Vašingtone gyvenantis Rusijos opozicionierius, politologas, matematikas ir publicistas Andrejus Piontkovskis išsakė savo požiūrį į neseniai įvykusį Alos Pugačiovos pareiškimą, kai ji viešai  paprašė save įrašyti į užsienio agentų gretas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Eksperto teigimu, toks dainininkės žingsnis gali rimtai pakeisti situaciją Rusijos viduje:

„Kuo daugiau viską stebiu, tuo labiau įsitikinu savo grubios sociologinės Rusijos visuomenės analizės teisingumu“.

„Neturiu jokių skaičių, be to, jokiomis apklausomis negalima pasitikėti. Bet man atrodo, kad yra mažiausiai 15 % gyventojų, vadovaujami tokių moralinių lyderių, kaip Ala Pugačiova, griežtai ir iš esmės smerkiančių fašistinį Rusijos režimą ir karą Ukrainoje. Yra dar kokie 10 %, apkvailintų propagandos - ultrafašistai, pvz. Igoris Girkinas-Strelkovas. Tie 25 % iš tikrųjų yra aktyvūs politiniai Rusijos gyventojai, bandantys išreikšti savo poziciją", -  paaiškino Piontkovskis.

Abi pusės nori to paties – pakarti Putiną, pusiau juokais, pasakė Piontovskis.

 

Ekspertas taip pat teigė, kad likusiai 75 % Rusijos visuomenės daliai, nerūpi nei karas, nei Putinas, tačiau dabar ir jie jau pradėjo rodyti savotišką smalsumą, aktyvumą ir apibrėžtą poziciją šiuo klausimu.

„Alos Pugačiovos veiksmas gali greitai pakeisti šių 75 % žmonių nuotaiką, permetant juos į tuos 15 %, nusiteikusių prieš karą. Tai labai blogas ženklas Putinui, labai blogas", - pabrėžė Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(0)
(49)

Komentarai (8)