[Žinios trumpai] Prasideda revoliucija? Dagestane deginami Putino portretai, Kremliui įteiktas ultimatumas (Video)  ()

Dagestanas - pirmasis Rusijos regionas, masiškai sukilęs prieš Rusijos Federacijoje paskelbtą mobilizaciją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-26 [Žinios trumpai] Prasideda revoliucija? Dagestane deginami Putino portretai, Kremliui įteiktas ultimatumas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sekmadienį respublikoje vyko daugybė mitingų, kurių dalyviai aktyviai reiškė nepasitenkinimą vyrų siuntimu į karą Ukrainoje, taip pat pradėjo kelti politinius reikalavimus Kremliui.

Susirinkusieji į mitingą Machačkaloje atvirai pareiškė, kad Rusija Ukrainoje vykdo užkariavimo karą, o internete pasirodė vaizdo įrašai, kaip protestuotojai sudegina Rusijos prezidento Vladimiro Putino portretą.

Opoziciniai Dagestano „Telegram“ kanalai naktį išplatino mobilizacijos priešininkų kreipimąsi, kurie žada „padegti visus federalinius greitkelius“, jei valdžia nepaleis visų sulaikytųjų per mitingą.

„Turite lygiai valandą, kad pradėtumėte filmuoti ir siųsti mums vaizdo įrašą, kad mobilizuotieji paleidžiami, antraip lygiai po valandos visi keliai degs. Atėjo laikas“, – sakoma kreipimesi.

 

„Telegram“ kanalai taip pat praneša, kad šiandien vienas pagrindinių Dagestano jėgos struktūrų lyderių pagrasino išsiųsti į frontą visą Mahačkalos policijos pareigūnų korpusą, jei jiems nepavyks išvaikyti protestuotojų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(1)
(109)

Komentarai ()