Politologas skelbia asmenį, galintį organizuoti „karinį sukilimą“ Rusijoje: visiems gerai pažįstamas „sofos ekspertas“ turi galimybę įeiti į istoriją  ()

Politologas Nikolajus Davydiukas išsakė savo nuomonę apie tai, jog Igoris Girkinas gali surengti sukilimą prieš Kremliaus vadovą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politologas mano, kad FSB pareigūnas, pasipiktinęs tuo, kas vyksta Rusijos Federacijoje, gali suruošti karinį sukilimą prieš dabartinę valdžią, o tada jis įeis į istoriją.

Interviu su Nikolajumi Davydiuku „Naujienų fabrikui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Pagrindinė tezė, kurią išsakė politologas: „Jei I. Girkinas norėtų patekti į šio karo istoriją, jis galėtų tapti tuo „jūreiviu“, kuris nužudytų V. Putiną. Dabar, jei jis tai padarytų, įeitų į karo istoriją. Jei ne, tai liks sofos ekspertu, kuris net negalėjo kirsti sienos su Krymu, nes laiku nenusiskuto ūsų. Nes istorija apie I. Girkiną tokia: tikrai jis gali nužudyti V. Putiną, ir viskas pasibaigtų, arba vadovauti sukilimui, būti generolu, ir jam atiduos vieno iš turtingų rusų vasarnamį. Manau, kad jis turės galimybę, ir galėtų ja pasinaudoti. Klausimas tik: bijos ar nebijos tai padaryti“, – prie savo pareiškimo pridūrė Nikolajus Davydiukas, juokais išsakydamas du Igorio Girkino veiksmų raidos scenarijus, kurie padėtų jam tapti garsiam.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(4)
(17)

Komentarai ()