[Žinios trumpai] Paskelbė vienintelę sąlygą, su kuria baigsis karas: „Apsikeitimas belaisviais dar nieko nereiškia“  ()

Karo ekspertas Aleksandras Kovalenko paaiškino, kad apsikeitimas karo belaisviais jokiu būdu negali būti laikomas veiksniu, lemiančiu greitą karo pabaigą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas Ukrainos karo ekspertas Aleksandras Kovalenko numatė sąlygas, kurioms esant Ukraina galės baigti karą su Rusijos Federacija. „Informacinio pasipriešinimo“ grupės karinis-politinis stebėtojas mano, kad kompromisas su Rusijos valdžia yra nepriimtinas ir tik visiška pergalė prieš priešą ir grįžimas prie tų Ukrainos sienų, kurios buvo 1991 metais yra vienintelis įmanomas būdas nutraukti karo veiksmus.

Aleksandro Kovalenko interviu programai TSN galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

„Karo pabaiga bus visiškai išlaisvinus Ukrainos teritoriją prie mūsų sienų, tarptautiniu mastu pripažintų nuo 1991 m. Būtent po to galima bus sakyti, jog karas baigėsi. Kai atgausime visas savo teritorijas ir nieko daugiau“, – užtikrintai pareiškė Kovalenko.

 

Po to karo ekspertas suskubo prie to, kas pasakyta, pridėti: „Jokių pauzių. Šiuo metu Ukraina turi išlaikyti Rusijos Federaciją nežinioje, kad ji negalėtų atkurti savo išteklių (žmogiškųjų, techninių). Net mobilizacijos rėmuose, kad jie nespėtų paruošti visų iš dalies mobilizuotų karių siuntimui į Ukrainą. Ir dar turėtų būti itin svarbi kompensacija už nuostolius“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(45)
(1)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: