[Žinios trumpai] Rusijos pasienyje su Sakartvelu pastebėti Rusijos kariai su šarvuočiais: kas vyksta? (Foto, Video)  ()

Netoli Aukštutinio Larso patikros punkto liudininkai pastebėjo didelę automobilių eilę. Taip pat žmonės fotografavo šarvuočius su kariškiais, kurie juda patikros punkto link.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariškiai prie Aukštutinio Larso (to paties pavadinimo kaimas ir patikros punktas prie Rusijos ir Sakartvelo sienos, Vladikaukazo rajono dalis) pradėjo dislokuoti karius, kad rusai nepasislėptų nuo mobilizacijos užsienyje. Apie tai socialiniuose tinkluose praneša liudininkai.

Liudininkai paskelbė nuotrauką viename iš „Telegram“ kanalų. Ilgos eilės mašinų su rusiškais numeriais. Prie mašinų stovi vyrai. Taip pat matomas vyras, dėvintis motociklininko šalmą. Fone – rusų kareiviai su kulkosvaidžiais. Jų veidus slepia juodos balaklavos.

Apie 14 valandą liudininkai ėmė pranešinėti, kad prie pasienio kontrolės punkto matė šarvuotį transporterį su Rusijos kariškiais. Automobilio vairuotojai net spėjo nufotografuoti karinę techniką, ant kurios sėdi ginkluoti Rusijos kariai.

Rusijos Federacijos federalinė saugumo tarnyba jau sureagavo į socialiniuose tinkluose pradėjusią pasirodyti informaciją ir nuotraukas.

FSB pasienio departamento Šiaurės Osetijos-Alanijos Respublikoje atstovai pareiškė, kad žmonių pastebėtas šarvuotis buvo išsiųstas į Aukštutinį Larsą ne tam, kad stabdytų rusų „pabėgėlius“, o valdytų jų srautus.

 

 

FSB baiminasi, kad minia prasiskverbs pro kariuomenės ir patikros posto barjerą ir taip nelegaliai atsidurs kitos šalies teritorijoje.

FSB taip pat patikino Rusijos žurnalistus, kad Aukštutiniame Larse niekas neribojo karinio amžiaus vyrų judėjimo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(2)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()