Štai kodėl prasidėjo pragaras: SCO Putinui buvo pateiktas ultimatumas, jam suteikta tik 2 mėnesiai  ()

Kremlius Kinijos ir Indijos prašymu dabar karštligiškai bando apriboti karinę avantiūrą Ukrainoje, sakė El Muridas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinui SCO (Šanchajaus bendradarbiavimo organizacija) buvo pateiktas ultimatumas, suteikiantis 2 mėnesius karui užbaigti: kulminacija bus spalį. Iškart grįžęs iš SCO viršūnių susitikimo Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas pradėjo audringą veiklą.

Šio karštligiško mėtymosi tikslas akivaizdus – baigti karą, išsaugant sau bent dalį okupuotų teritorijų. Taip baisiai skubant ir netvarkingai vyksta „referendumai“ ir mobilizacija.

Apie tai savo „Telegram“ tinklaraštyje rašo Rusijos karinis ir politikos apžvalgininkas Anatolijus Nesmijanas (El Muridas).

Kremliaus veiksmų atsitiktinumas rodo spaudimą iš išorės, mano ekspertas.

„Greitis, kuriuo įvykiai klostosi po SCO susitikimo Samarkande, taip pat chaotiškas priimamų sprendimų pobūdis byloja apie galimą ultimatumą, kurio V. Putinas sulaukė iš pirmaujančių regiono šalių: Kinijos ir Indijos“, – sakė El Muridas.

Jo nuomone, V. Putinui buvo duoti du mėnesiai užbaigti karštam karo etapui – iki lapkričio vidurio. Būtent tai sukėlė Kremliaus skubėjimą, kuris sukrėtė ne tik Rusijos Federacijos gyventojus, bet ir „elitą“.  

 

Okupuotų Ukrainos teritorijų prisijungimas „referendumo“ keliu, eksperto teigimu, yra „beviltiškas bandymas sustiprinti likvidžias pozicijas“. Tiesą sakant, su aneksija V. Putinas galiausiai pateko į aklavietę ir branduolinio ginklo naudojimo klausimu. El Muridas mano, jog karo kulminacija ateis spalį. Jis prognozuoja „trumpalaikę, bet labai rimtą atomazgą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(82)
(10)
(72)

Komentarai ()

Susijusios žymos: