Nutekėjo labai įdomus pokalbis: DLR į Rusijos sudėtį priimta dar rugsėjo pradžioje, bus dar baisiau nei iki šiol (Video)  ()

Rusijos „referendumu“ netiki net ORDLO gyventojai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-26 Nutekėjo labai įdomus pokalbis: DLR į Rusijos sudėtį priimta dar rugsėjo pradžioje, bus dar baisiau nei iki šiol (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

ORDLO gyventojai puikiai žino, kad Rusija užsiima masinėmis falsifikacijomis. Atitinkamo telefoninio pokalbio tarp dviejų vadinamosios „DLR“ gyventojų pasiklausė Ukrainos specialiosios tarnybos. Jame buvo svarbus „respublikos“ intarpas.

Įrašą „Telegram“ kanale rugsėjo 25 d. rytą paskelbė SBU. Rusijos „referendumai“ Ukrainos teritorijose vyks iki rugsėjo 27 d., tačiau rezultatai jau žinomi, – pastebėjo viena iš pašnekovių.

„Man paskambino sesuo, jos krikštatėvio dukra dirba „DLR Socialinės politikos ministerijoje“. Ji viską žino, sakė: „Rugsėjo pradžioje buvo pasirašyti dokumentai dėl „DLR“, Donecko ir Luhansko sričių administracinių sienų įtraukimo į Rusijos Federaciją. Štai ir viskas“, – kalbėjo moteris.

Svarbu tai, kad moterys nebūtų entuziastingai stojusios į Rusijos Federaciją. Jos įsitikinusios, kad tai nesustabdys karo veiksmų ir skundžiasi, jog RF sugriovė jų gyvenimus.

 

„Ukraina stengsis susigrąžinti (savo teritorijas – red.), o šie sakys, kad „tai Rusijos teritorija“, ir jie taip pat kovos. Ir toliau nieko nebus. Netekome buto ir visko, benamiai... Žmonių neklausė, viskas buvo nuspręsta už gyventojus. Gyvenimai ir likimai suluošinti, sulaužyti“, – pasakojo moterys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(32)
(4)
(28)

Komentarai ()