Įsiutęs Strelkovas paskelbė apie „visišką Rusijos kariuomenės apsupimą“ Limane: „jokių šansų, tai katastrofiškas kretinizmas ir neprofesionalumas!“  (3)

Igoris Strelkovas įsitikinęs, kad Putino armija Limane neturi jokių šansų – įsibrovėliai patiria didžiulius nuostolius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-01 Įsiutęs Strelkovas paskelbė apie „visišką Rusijos kariuomenės apsupimą“ Limane: „jokių šansų, tai katastrofiškas kretinizmas ir neprofesionalumas!“  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo nusikaltėlis, teroristas Igoris Strelkovas sakė, kad Rusijos kariuomenė Limane yra visiškai apsupta. Anot jo, įsibrovėliai, bandydami prasiveržti pro apsuptį, patiria didžiulius nuostolius, būdami po masine Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tolimosios artilerijos ugnimi.

Buvęs FSB pareigūnas savo „Telegram“ kanale pabrėžė, kad „katilas“ Limane yra „neįveikiamo kretinizmo ir vadovybės neprofesionalumo“ rezultatas.

Jis pažymėjo, kad V. Putino kariai Limane patyrė nesėkmę, nes tokių pralaimėjimų Ukrainos fronte jau buvo ne kartą ir už juos niekas iš vadovybės štabo neatsakė.

 

Strelkovas užsiminė, kad „katilas“ Limane gali būti didžiulis smūgis Rusijos kariuomenei ir ne mažiau reikšminga moralinė sėkmė Ukrainos kariuomenei.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(210)
(2)
(208)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: