Skelbiama, kokio dydžio turi būti Rusijos kariuomenė, kad galėtų užimti Ukrainą per 3 dienas (Video)  ()

Karo ekspertas Michailas Prytula įvardijo, kokio dydžio turi būti Rusijos kariuomenė, kad galėtų užimti Ukrainą per 3 dienas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karinės kontržvalgybos ekspertas Michailas Prytula aiškino, kad pagrindinis Rusijos valdžios apsiskaičiavimas buvo jų arogancija.

Planuodami Ukrainos užėmimą jie neatsižvelgė į Ukrainos žmonių dvasios stiprumą, todėl nusprendė tai padaryti pasitelkę 200 tūkstančių karių, nors realiai būtų reikėję kur kas daugiau.

Michailo Prytulos interviu televizijos kanalui „Apostrophe“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas paskelbė konkrečius skaičius, kiek Rusijos karių vasario 24 d. bandė užgrobti Ukrainą ir kiek iš tikrųjų tam reikėjo:

„Putinas įžengė į Ukrainą su 200 000 karių grupe. 80 000 jų jau žuvo. Faktas yra tas, kad norint užvaldyti tokią didelę šalį kaip Ukraina, Putinui reikėtų mažiausiai 2 milijonų karių, tada jis galėtų tikėtis perimti Ukrainą per 3 dienas.“

 

„Jis bandė tai padaryti su 200 tūkstančių karių armija. Tikėjosi, kad Ukraina išsigąs, kad ukrainiečiai iškart pasiduos, kai tik pamatys unitazus ant rusiškų šarvuočių su raide Z. Laimei, taip neatsitiko. Žiemą jie sėdėjo ir šaldavo, degindavo kurą, bet Kyjivo taip ir nepasiekdavo. Šlovė Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms“, – pridūrė Michailas Prytula.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(1)
(96)

Komentarai ()