[Žinios trumpai] Ukraina skelbia, kad rengiasi gynybai nuo Baltarusijos puolimo – prie sienos skubiai ruošiami įtvirtinimai  ()

Ukrainos vidaus reikalų ministerija pareiškė, kad imamasi aktyvių veiksmų stiprinti vidaus reikalų ministerijos sistemos padalinius pasienyje su Baltarusija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešama Ukrainos vidaus reikalų ministerijos tinklalapyje.

Pažymima, kad Ukrainos vidaus reikalų viceministras Igoris Bondarenko apžiūrėjo valstybės sienos su Baltarusijos Respublika ruožą. Vizito metu buvo patikrintas ministerijos padalinių pasirengimas atremti galimą agresiją iš Baltarusijos teritorijos.

„Vidaus reikalų ministras nustato ir nuolat vykdo užduotį operatyviai nustatyti atitinkamų vidaus reikalų ministerijos sistemos padalinių poreikius dislokacijos vietose ir juos nedelsiant spręsti. Tai ir yra pagrindinis mūsų darbo vizitų tikslas – ištirti padėtį vietoje ir išsiaiškinti poreikius“, – sakė Igoris Bondarenko.

Šiuo metu Valstybės sienos apsaugos tarnyba imasi aktyvių priemonių įtvirtinimams statyti, stiprinami struktūriniai padaliniai.

„Toliau stipriname savo pajėgumus, kad galėtume atremti galimą priešo iš Baltarusijos puolimą. Kartu su ginkluotosiomis pajėgomis, nacionaline policija, nacionaline gvardija imamės priemonių užtikrinti pasienio struktūrinių padalinių sąveiką, kad grėsmės atveju būtų galima imtis veiksmingų veiksmų. Pasieniečiai deda visas pastangas, kad mūsų šalis būtų apsaugota pradedant nuo pat sienos“, – sakė Ukrainos valstybės sienos apsaugos tarnybos vadovo pavaduotojas generolas majoras Serhijus Serdiukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(48)
(1)
(47)

Komentarai ()