[Žinios trumpai] Košmaras Rusijoje: užsidegė daugybė objektų, dingo elektra, policija per garsiakalbius perspėja apie pavojų, susidarė spūstys dėl daugybės bėgančių rusų (Video)  ()

Belgorodo srityje, antrą dieną iš eilės, netyla sprogimai, dega objektai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-23 [Žinios trumpai] Košmaras Rusijoje: užsidegė daugybė objektų, dingo elektra, policija per garsiakalbius perspėja apie pavojų, susidarė spūstys dėl daugybės bėgančių rusų (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Belgorodo srityje, besiribojančioje su Ukraina, tvyro didelis šurmulys. Policija apie pavojų gyventojus perspėja per garsiakalbius, dega nemažai objektų, be elektros liko 15 tūkst. gyventojų, susiformavo spustys nuo norinčiųjų išvykti iš pavojingos teritorijos.

Visa tai vyksta nuo  spalio 22 d., 40 000 gyventojų turinčiame Šebekino mieste Belgorodo srityje.

„Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ publikuoja vaizdo įrašą.

Vietos valdžia įspėja žmones: Vidaus reikalų ministerijos automobilis su garsiakalbiu važinėja po miestą, Nepaprastųjų situacijų ministerija siunčia SMS.

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, miestas yra aptvertas. Žmonės bando išvykti, bet yra didžiulėse spūstyse. Miestas uždarytas įvažiavimui.

 

„Dėl atakų Šebekino mieste beveik 15 000 žmonių yra be elektros energijos“, – sakė regiono gubernatorius Viačeslavas Gladkovas.

Vietiniai „Telegram“ kanalai praneša, kad dabar triukšminga ir kaimyniniame Chomutovskio rajone, Kursko srityje. Vėliau paaiškėjo, kad Kursko srityje triukšmą kėlė Rusijos Federacijos kariškiai, „atlikinėjantys kovines misijas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(1)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: