Perimtas pokalbis parodė neįtikėtinas rusų nuotaikas: nori susprogdinti Ukrainą iki pat Varšuvos, ką sako apie Putiną  (2)

Rusijos Federacijos okupacinės armijos gretose auga protesto nuotaikos. „Kaip mane siutina ši valdžia“, – Kremlių iškeikė Rusijos Federacijos okupantas. Užpuolikai dėl nesėkmių kaltina Rusijos valdžią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žvalgyba perėmė Ukrainoje kariaujančio Rusijos Federacijos kariškio telefoninį pokalbį.

Įrašas buvo paskelbtas spalio 22 d. oficialiame GUR MO „Telegram“ kanale. Žvalgyba perėmė užpuoliko ir jo motinos pokalbį. Moteris sūnui pasakojo, kad daugelis jų pažįstamų buvo priverstinai mobilizuoti į kariuomenę. Ji pažymėjo, jog dėl to „visur girdisi moterų vaitojimas“.

Kariškis į tai atsakė nešvankiomis kalbomis. „Sušikti šlykštynės, kaip šita valdžia mane pykdo! Tai taip kvaila, aš tiesiog apšalęs! (...) Ko jie laukia? Kol bus nužudyti visi šalies vyrai? Aš net nežinau... Su tokia valdžia, mes jau supratome, kokia ji ten yra. Atidavė Iziumą, guli kažkur apie 20 000 žmonių“, – skundėsi rusų okupantas.

Jo kalba labai išgąsdino mamą. Ji paragino jį užsičiaupti, bijodama, kad Rusijos Federacijos saugumo pajėgos gali klausytis pokalbių: „Taip, jie pasodins, ir tegu pasodina! Po velnių! Dabar pusė šalies turi sėdėti, pusė šalies kovoti“.

 

Sprendžiant iš pokalbio, tiek Rusijos kariškiai, tiek jo motina laikosi nacių pažiūrų. Jie ragino sunaikinti Ukrainą.

„Nušluoti šitą cho**andiją nuo žemės paviršiaus, kad jie nuskristų iki pat Varšuvos. Kad visiškai neatvertų burnos“, – sakė Rusijos kareivis.

Iš perimto pokalbio tampa akivaizdu, kad įsibrovėlių gretose verda stiprus pyktis. Ir jis nukreiptas toli už Ukrainos ribų, kad ir kaip stengtųsi Kremliaus propaganda. V. Putino režimui kyla rimta grėsmė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(87)
(4)
(83)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: