[Žinios trumpai] Putiną kamuoja kosulio priepuoliai ir nuolatinis pykinimas: „Mirror“ šaltinis pateikė detalių apie Rusijos diktatoriaus ligą  (1)

Remiantis gauta informacija, V. Putinas pastaraisiais mėnesiais numetė 8 kg, jį nuolat kamuoja „kosulio priepuoliai ir nuolatinis pykinimas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo britų leidinys „The Mirror“, remdamasis viešai neatskleista informacija , Vladimiro Putino artimieji nerimauja dėl jo kosulio priepuolių, nuolatinio pykinimo ir apetito stokos.

Pranešama, kad Kremliaus vadui, anksčiau matytam poligone su mobilizuotais kariais, savaitgalį buvo atlikta medicininė apžiūra.

Aplinkiniai nerimauja, kad Putino „lieknumas ir nuolatinis kosulys“ darosi pastebimas, o Rusijos elitas jį vertins tai kaip „sparčiai blogėjančios lyderio sveikatos ženklą“, rašo laikraštis, remdamasis šaltiniais, teigiančiais, kad Putinui buvo diagnozuotas vėžys.

Žurnalistai pastebi, kad, remiantis gauta informacija, per pastaruosius kelis mėnesius V. Putinas numetė 8 kg.

Leidinio šaltinių teigimu, „tiek pačiam Putinui, tiek jo artimiesiems, tiek gydytojams nerimą kelia prezidento kosulio priepuoliai, taip pat nuolatinis pykinimas ir apetito stoka dėl vaistų ir specifinės dietos sergant onkologinėmis ligomis“.

 

Leidinys pažymi, kad šaltinio informaciją apie V. Putino būklę patikrinti sunku, tačiau gandai apie Kremliaus vadovo sveikatos problemas sklando jau seniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(5)
(40)

Komentarai (1)