[Žinios trumpai] Skelbiama neįtikėtina žinia: Ukraina smogė triuškinantį smūgį prie Bachmuto - rusai bėga! (Video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasiekė didelę pažangą Bachmute.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-31 [Žinios trumpai] Skelbiama neįtikėtina žinia: Ukraina smogė triuškinantį smūgį prie Bachmuto - rusai bėga! (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per pastarąsias kelias dienas Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasiekė didelę pažangą Bachmute. Gynėjai sugebėjo prasibrauti pro įsibrovėlių gynybos liniją ir pasislinkti 2-5 km gilyn.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas, buvęs Donecko liaudies deputatas Jegoras Firsovas pranešė apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmę Bachmute.

„Atkovojome strategines vietas, strateginius taškus. Santykinai kalbant, kur stovėjo mūsų bataliono kuopos, kur buvo apkasuose pirmoje gynybos linijoje, tai dabar šie apkasai ir linijos laikomi užnugariu. Visa tai turime dėka mūsų karių, žengusių labai svarbų ir labai drąsų žingsnį“, – sakė Firsovas.

Anot jo, prie Bachmuto tęsiasi sunkios kovos. Rusijos kariuomenė šaudo į Ukrainos gynėjus, naudodama visus turimus ginklus ir amuniciją. Miestas labai nukentėjęs nuo apšaudymų.

Okupantai bando apeiti Soledarą ir ten įsiveržti. Ši gyvenvietės sritis bus viena iš „karščiausių“ taškų mūšio žemėlapyje.

93-iosios atskiros mechanizuotos brigados „Cholodnyj jar“ kariai socialiniame tinkle „Twitter“ publikavo nuotrauką iš gatvės Bachmute.

 

 

Anksčiau šiose pozicijose kovojo rusai.

„Jau galima parodyti ir nuotrauką. Nedaug žmonių turi nuotraukų iš Bachmuto tokiose vietose“, – rašo 93-iosios motorizuotosios brigados kovotojas su šaukiniu Zaksas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(1)
(129)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: