[Žinios trumpai] „Niekas nedrįsta jam pranešti“, – skelbia apie V. Putino klaidą Ukrainoje  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas klaidingai mano, kad Ukrainos energetikos sistemos sunaikinimas privers Kyjivą sėsti su juo prie derybų stalo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Masinės raketų atakos prieš Ukrainos energetikos sistemą – tai Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino bandymas atvesti Kyjivą prie derybų stalo. Ir tai tikrai nepavyksta.

Tokią nuomonę laidoje „Populiarioji politika“ išsakė žinoma Rusijos žurnalistė, karo ir politikos apžvalgininkė Julija Latynina.

„Mūsų akyse Putinas raketomis naikina Ukrainos energetikos infrastruktūrą, aklai tikėdamasis, kad tai paskatins Ukrainą derėtis. Kiekvienam, stebinčiam iš šalies, aišku, kad bus priešingai. Tad kodėl Putinas tai tęsia? Atsakymas tikriausiai yra tas, kad niekas nedrįsta jam apie tai papasakoti. Jis nuoširdžiai tiki, kad dar truputį paspaus, kad sunaikins elektrinių kaskadą prie Dniepro (nesakau, kad tai padarys, greičiausiai jam tik pranešama, kad tai įmanoma), tada bus nugriauta Kachovkos hidroelektrinė, tai apsunkins ukrainiečių puolimą kairiajame krante po Chersono pasidavimo ir taip toliau, o tada bus paliaubos. Niekas nedrįsta jam pranešti, kad tai egzistuoja tik jo galvoje“, – sakė Latynina.

 

Ji palygino Rusijos diktatorių su narkotikų prekeiviu.

„Putinas yra tarsi tas narkotikų prekeivis, kuris vartoja savo produktą. Tai labai pavojinga. Ir tai visada baigiasi labai tragiškai. Ir narkotikų prekeiviui, ir prezidentui, kuris tapo diktatoriumi, ir tikrai ne pačiu protingiausiu“, – teigė žurnalistė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(48)
(2)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: