[Žinios trumpai] Rusijos kariuomenė gavo naują titulą: jau 3 kartą atliko gėdingiausią manevrą karyboje (Video)  ()

„Rusijos kariuomenė gali didžiuotis nauju titulu“: Černyševskis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos karas prieš Ukrainą galutinai pralaimėtas. Tai visiems Rusijoje tapo aišku lapkričio 11 d., kai Ukrainos kariuomenė iškovojo skambią pergalę mūšyje dėl Chersono.

Apie tai savo „YouTube“ kanale kalbėjo žinomas Rusijos istorikas ir tinklaraštininkas Dmitrijus Černyševskis.

„Ukraina laimėjo Chersono mūšį, kuris prasidėjo liepos mėnesį. Tai Ukrainos Stalingradas. Tai radikalus lūžis. Niekas Rusijos Federacijoje netiki, kad šį karą dar galima laimėti. Pergalė šiame mūšyje dar ne karo pabaiga, bet tai yra radikalus lūžis. Dabar viskas pasuks viena kryptimi – Rusija bus nugalėta“, – sakė Rusijos istorikas.

Jis patikslino, kad Rusijos Federacijai vis dar pavyksta išlaikyti savo kovinio pajėgumo likučius vien dėl galimybės pabėgti šiek tiek anksčiau, nei įvyksta visiškas sutriuškinimas.

„Rusijos kariuomenė šiame kare pademonstravo aukštą pabėgimo meną, kai tik pajuntamas svilėsių kvapas. Jie pabėgo iš Kyjivo nelaukdami, kol bus sutriuškinti, kaip vokiečiai prie Maskvos. Ukrainiečiai bandė pasivyti ir pribaigti, bet jiems pritrūko jėgų. Jie pabėgo iš Iziumo per Charkivo mūšį. Dabar netoli Chersono tas pats paveikslas. Rusų armija pabėgo nuo sutriuškinimo. Jei dar priskaičiuosime panašų bėgimą iš Černihivo ir Sumų, tai jau matysime su jumis sistemą. Rusijos kariuomenė gali pelnytai didžiuotis, įgijusi skuodimo kariuomenės titulą“, – savo nuomone dalijosi Černyševskis.

 

Jis pridūrė, kad Ukrainos kariai, deja, neturi pakankamai jėgų pribaigti besitraukiančius Rusijos karius. Tam ukrainiečiams reikia daugiau tankų ir lėktuvų, kurių Vakarai neskuba perleisti. Dėl šios priežasties konfliktas užsitęsė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(3)
(90)

Komentarai ()

Susijusios žymos: