[Žinios trumpai] Vyksta kažkas keisto: Putinas nutilo – skelbiama, ką tai gali reikšti  ()

Kuo blogiau Rusijos kariuomenei sekasi Ukrainos frontuose, tuo mažiau Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas komentuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos tinklaraštininkas Sergejus Naumovičius į tai atkreipė dėmesį socialiniame tinkle „Facebook“.

Jis pažymėjo, kad jau kelias savaites V. Putinas nė žodžiu neužsimena apie vadinamąjį „SVO“ (specialiąją karinę operaciją – red.) – agresijos karą, kurį jis vykdo prieš Ukrainą.

„Nieko. Tarsi karo nebūtų. Šiandien jis, sėdėdamas bunkeryje, internetu pasidomėjo apie du ledlaužius, o vakar tikrino kalakutienos fabriką. Prieš tai buvo kalbama apie pensininkus ir bankus, kurie „geria pagyvenusių žmonių kraują“. Susidaro įspūdis, kad jam atsibodo Ukrainos tema ir jis pats nori ją pamiršti, kad karas nebūtų siejamas su juo. Rusijos valstybinėje žiniasklaidoje naujienų apie „SVO“ yra labai mažai. Putinas komentuoja viską, išskyrus karą. Atrodo, kad jis neturi jokio noro apie tai galvoti“, – svarstė tinklaraštininkas.

 

Putino ir jo režimo padėtis yra apgailėtina. Karo ignoravimas negelbsti nuo pralaimėjimų fronte, ar nuo užkariautų teritorijų praradimo, pabrėžė Naumovičius.

„Privalėsime šią temą prisiminti, nes Ukrainos pajėgos nesustos ties Krymo sąsiauriu. Pasislėpti nebus galima. Po sąsiaurio galiausiai bus pasiektas ir Putino kaklas“, – teigė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(187)
(6)
(181)

Komentarai ()