[Žinios trumpai] Paaiškėjo Chersono meškėno likimas – propagandinė Rusijos TV parodė reportažą, kur dabar yra pavogtas gyvūnas  ()

Chersono meškėnas netikėtai tapo vienu žymiausių karo belaisvių Rusijos kare prieš Ukrainą. Visa tai, žinoma, tėra pokštai, kuriais bandoma bent šiek tiek sumažinti emocinį šio ginkluoto konflikto svorį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupantai rusų žiniasklaidai atskleidė, kad dabar iš Chersono zoologijos sodo pavogtas meškėnas gyvena apkasuose gyvena kartu su rusų desantininkais. Gyvūnui jau suteiktas naujas slapyvardis – „Chersonas“.

Rusijos žurnalistai tvirtina, kad pavogtas meškėnas gyvena Rusijos Federacijos oro desanto pajėgų dalinyje ir tapo „desantininkų ir jų pergalių simboliu“. „Jis gyvena su mumis apkasuose, mes jį saugome“, – sako vienas iš Rusijos karių.

Pasakojama, kad desantininkai gyvūną pasiima su savimi „patruliuoti“. Meškėno vardu rusai jau spėjo paleisti „Telegram“ kanalą. „Jis mus motyvuoja, drąsina naujoms pergalėms. Žinoma, pergalė bus mūsų. Meškėnas tapo mūsų dalinio simboliu. Jis yra mūsų šeimos narys“, – sako okupantas.

Meškėnui „šaukinys“ buvo išrinktas balsuojant „Telegram“ kanale. Iš 327 variantų rusai išsirinko slapyvardį „Chersonas“. Tai yra, meškėnas pavadintas vienintelio regioninio centro, kurį Rusijai buvo pavykę užimti nuo vasario 24 dienos, vardu. Chersoną Rusija prarado dėl ukrainiečių kontrpuolimo. „Chersonas yra mūsų!“ – sako rusų desantininkai.

 

Kiti gyvūnai, pavogti iš Chersono zoologijos sodo, pateko į privatų zoologijos sodą Kryme, pridūrė žurnalistai.

(4)
(15)
(-11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: