[Žinios trumpai] Zelenskio atsakymas sutriuškino Putiną - skelbiama apie visišką fiasko Kremliuje (Video)  ()

Dviejų įvykių palyginimas atrodo simboliškai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus vadovas Putinas Maskvoje pakvietė Ukrainos Donecko, Luhansko ir Chersono sričių okupacinių administracijų vadovus, nusprendęs kolaborantams įteikti Rusijos apdovanojimus. Rusijos naujienų agentūros parodė kadrus, kaip Pušilinas, Pasečnikas ir Saldo gauna Kremliaus vadovo įsakymus.

Socialiniuose tinkluose pažymima, kad, greičiausiai, Kremliaus politikos strategai šiuo apgailėtinu įvykiu nusprendė priminti rusams apie okupacinės armijos pasiekimus Ukrainoje užimant tam tikras kelių Ukrainos regionų vietoves.

Tačiau jų pastangas palaidojo Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio sprendimas aplankyti karščiausią Rusijos ir Ukrainos karo fronto tašką – gruodžio 20 d. rytą jis atvyko į Bachmutą, kuriame apdovanojo Ukrainos karius medaliais ir ordinais už narsą ir drąsą fronto linijoje.

 

Soc. tinklų vartotojai pastebi, kad dviejų įvykių palyginimas atrodo simboliškai: Zelenskis rizikuoja savo gyvybe fronto linijoje, apdovanodamas savo kariuomenę. Tuo pačiu metu V. Putinas, niekada nesilankęs fronte, šiltame Kremliuje susitinka su kolaborantais, kurie anksčiau išdavė Ukrainos žmones.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(314)
(4)
(310)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: