[Žinios trumpai] Oficialu: Zelenskis patvirtino vizitą JAV  ()

Iš priešakinių pozicijų Bachmute į Vašingtoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien, gruodžio 21 d., Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis lankysis Vašingtone.

„Vykstu į Jungtines Valstijas, kad sustiprinčiau Ukrainos stabilumą ir gynybinį pajėgumą. Visų pirma, su Joe Bidenu aptarsime Ukrainos ir JAV bendradarbiavimą. Taip pat kalbėsiu Kongrese ir surengsiu daugybę dvišalių susitikimų", – savo „Twitter“ paskyroje parašė Zelenskis.

Prezidento atstovas spaudai Sergejus Nikiforovas socialiniame tinkle „Facebook“ pridūrė, kad Zelenskis į Jungtines Valstijas keliavo iš priešakinės pozicijos Bachmute. Pasak Nikiforovo, šiandien Vašingtone Zelenskis susitiks su JAV prezidentu Josephu Bidenu, su kuriuo planuoja aptarti visapusišką abiejų šalių bendradarbiavimą, ypač stiprinant Ukrainos stabilumą ir gynybą, remiant jos suverenitetą ir atkuriant Ukrainos valstybės teritorinį vientisumą.

 

Ukrainos prezidentas taip pat sakys kalbą jungtinėje dviejų JAV Kongreso rūmų sesijoje ir surengs keletą dvišalių susitikimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(0)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: