„General SVR“ skelbia apie valdžios pasikeitimą Kremliuje - Putinas uždegė žalią šviesą  (2)

Šaltinių teigimu, aplink Rusijos diktatorių Putiną kyla įtampa dėl galimo valdžios perdavimo jo įpėdiniui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas pažadėjo savo aplinkai pradėti valdžios perdavimą artimiausiu metu. Šia informacija per „Telegram“ pasidalijo įtakingas anoniminis kanalas „General SVR“, kuris teigia turintis šaltinių aukščiausiuose Rusijos Federacijos valdžios sluoksniuose.

Šios informacijos patvirtinimo nėra. Šaltinio teigimu, Putinas aptarė galios perdavimo klausimus su savo aplinka, kuri nėra patenkinta Putino valdžia. „Valdžios elito nepasitenkinimą sukelia prezidento veiksmai siekiant padidinti eskalaciją fronte ir vilkinti valdžios perdavimo pradžią. Putinas bando sušvelninti situaciją dalindamas pažadus“, – rašė „Telegram“ kanalas.

Pasak „General SVR“, diktatorius buvo taip prispaustas, kad pažadėjo iki pavasario pabaigos pakeisti vyriausybę, ministru pirmininku paskirdamas dabartinio FSB direktoriaus Dmitrijaus Patruševo sūnų. Manoma, kad ateityje jis taps prezidentu.

Pranešama, kad V. Putinas pažadėjo iki žiemos pabaigos perduoti žinią Federalinei Asamblėjai. Be to, pasak „General SVR“, diktatorius buvo įsitikinęs, kad iki to laiko jam pavyks pasiekti lūžio tašką fronte, priversiantį Vakarus sutikti su jo sąlygomis. Šaltinis pažymėjo, kad elitas nepasitiki diktatoriaus pažadais.

 

„Visi 5 susitikime dalyvavę žmonės puikiai žino prezidento galimybes, tiksliau – jų nebuvimą. Prezidentui  vis sunkiau subalansuoti sistemą, vis daugiau žmonių yra nepatenkinti“, – rašo „General SVR“.

(34)
(9)
(25)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: