Rusai buvo šokiruoti: propagandistas per TV paskelbė tikrą tiesą apie karą - kilo tokia banga, kad nespėjo pabaigti  ()

Rusijos propagandinio politinių pokalbių šou eteryje vienas iš svečių pateikė „tikrąją pergalės prieš Ukrainos pajėgas kainą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į propagandinės pokalbių laidos „Susitikimo vieta“ studiją pakviestas „ekspertas“ Borisas Nadeždinas netikėtai rusams paaiškino, kad už Z-patriotų žodžių apie Kyjivo ir Charkivo užėmimą slypi šis tas, ko daugelis nesupranta.

Pavyzdžiui, automatiškai reikėtų skelbti „tikrąją mobilizaciją šalyje“. Jis perspėjo, kad propagandos ambicijos Rusijai kainuos milijonus vyrų gyvybių, uždarys sienas ir pavers ekonomiką dirbti karui. O rezultatas bus didžiulių Ukrainos miestų pavertimas griuvėsiais su šimtais tūkstančių aukų.

„Ar jūs to norite? Žinoma, galima laimėti. Bet tada visavertis karas, baisios aukos, siaubingas sunaikinimas. Klausykite, draugai, ar mums to reikia?“, klausė Nadeždinas.

 

Vedėjai ir kiti laidos dalyviai nepritarė „eksperto“ požiūriui, kuris taip pat perspėjo, kad „laikas veikia prieš Rusiją“. O kai jis pradėjo sakyti, kad rusai iki 40 metų amžiaus netiki Rusijos propaganda, jis buvo nutildytas.

(265)
(3)
(262)

Komentarai ()

Susijusios žymos: