[Nuomonė] Kodėl Putinas taip nekenčia Vakarų: politikos strategas atskleidė netikėtą paslaptį (Video)  ()

Politologas Abbasas Gallyamovas aiškino, kad pagrindinė V. Putino problema yra Vakarų kritika jo politikai Rusijos Federacijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Gallyamovas kalbėjo apie Vakarų „nepadorius veiksmus" V. Putino požiūriu: „Tai yra nesąmonė". Rusijos politikos analitikas teigė, kad Kremliaus vadovo tikslas nėra seniai nebeegzistuojančios Sovietų Sąjungos šalies atkūrimas. V. Putinas visada siekė izoliuoti Rusiją nuo civilizuoto pasaulio įtakos, kad galėtų vadovauti jai savo nuožiūra.

Abbasas Gallyamovas įsitikinęs, kad niekas nepasikeitė ir Rusijos Federacijos prezidentas vis dar blogai reaguoja į civilizuotų Vakarų kritiką dėl jo veiksmų. Abbaso Gallyamovo interviu kanalui „Channel 24" galima pažiūrėti „YouTube".

Rusijos publicistas išsakė Kremliaus vadovo norus: „Jis tikrai apsidžiaugtų, jei pasisektų, kaip kadaise Stalinui, Ruzveltui ir Čerčiliui padalinti pasaulį į įtakos zonas ir nesikišti vienoms į kitas. Svarbiausia, kad niekas jo nekritikuotų už žodžio laisvės naikinimą Rusijoje, už demokratijos slopinimą".

Abbasas Gallyamovas paaiškino, kodėl V. Putinas „nemyli" Vakarų: „Vakarai jį nuolat kritikuoja. Diktatoriaus požiūriu Vakarai atlieka visiškai nepadorius veiksmus: smerkia jį, V. Putiną. Jis mano, kad turėtų būti absoliutus Rusijos šeimininkas, nes yra prezidentas. O tada Vakarai kritikuoja jį, pradeda mokyti ir bando surišti rankas ir kojas.

 

Ir svarbiausia, jie randa rėmėjų Rusijos viduje, kurie, Vakarų įtakoje „suirsta" ir galvoja, jog valdžia turi būti sveiko proto, kad reikia pasirinkimo laisvės. V. Putino požiūriu, tai yra kažkokia nesąmonė".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(4)
(78)

Komentarai ()

Susijusios žymos: